Functioneel bewegen

Functionele training is een training die je fit houdt voor het dagelijks leven.
Evenwicht, houding, kracht en coördinatie zijn de basiscomponenten van functioneel trainen.
We oefenen met klein materiaal en je eigen lichaamsgewicht, in een kleine groep met begeleiding.
Je oefent op jouw persoonlijk niveau en eigen mogelijkheden.
Je leert 7 basisbewegingen aan in 12 sessies van telkens één uur.
In het begin doe je vooral stabiliteitsoefeningen, nadien bouw je verder op met kracht en uithouding en tot slot leer je dit toepassen in je dagelijkse bewegingen.
Functioneel trainen is voor iedereen geschikt, ook voor personen met een specifiek doel zoals bv beter worden van een storing in je rug of fit zijn voor, tijdens of na een zwangerschap.
Je kiest voor 12 sessies van 60 minuten. Nadien kan je herschrijven voor een vervolg van 12 sessies.

Voor verdere info mail je tinne@beweegpraktijk.be of tel 0494/65 88 19
Ga zeker ook eens kijken op www.beweegpraktijk.be

Beter eten

Hallo, ik ben Peter.
Sinds enkele jaren is mijn interesse gewekt in voeding en alternatieve voeding.
Het proces van zoeken naar gezonde voeding en daarmee experimenteren in de keuken vind ik super leuk en interessant. Zelf ben ik me vitaler gaan voelen door mijn eetgewoonten aan te passen. Er zijn uiteraard nog tal van voordelen die ik jullie kan vertellen. Begin 2018 ben ik afgestudeerd in Antwerpen als “Voedingsconsulent”. Deze kennis wil ik met jullie delen.

Wil je graag je eetgewoonten aanpassen maar weet je niet hoe? Dan wil ik je graag helpen. Dat kan gaan over afslanken, bijkomen, sportvoeding, alternatieve voeding, … kortom alles over “Beter eten”.

Life & jobcoaching

Elke woensdag van 16.30 – 20.30 • op afspraak.
We vertrekken steeds van wat er nu is en gaan samen op zoek naar jouw kwaliteiten en sterktes om daarop verder te bouwen en die te ontwikkelen. Zo ontdekken we hoe jij tot een duurzame en positieve verandering in je leven kan komen vanuit je innerlijke 'ik'.
Voor een afspraak of meer info: ingrid@12change.be of 0494 707459.
Ga zeker ook eens kijken op www.12change.be.

Yoga & Pilates

Ik ben een 500 RYT yoga alliciance gecertificeerde docente met een passie voor bewegen. Toen ik in aanraking kwam met yoga, voelde ik al snel dat yoga meer was dan wat oefeningen op een mat.
Ik leerde me meer bewust worden van mijn eigen fysieke lichaam, ademhaling en mentale toestand.
Al snel besefte ik dat yoga en andere stijlen van beweging veel overeenkomsten hebben of een goede aanvulling zijn voor elkaar. Vandaar mijn uitbreiding naar Pilates en later op het jaar een opleiding functional training. Als docente concentreer ik me voornamelijk op ‘gezond’ bewegen met aangepaste correcties. Graag geef ik les in een gezellige famiale sfeer met een down-to-earth aanpak waar iedereen welkom is.
Neem zeker ook eens een kijkje op haar website, www.grow-yoga.be